Actief als vrijwilliger bij Zwembad de Bosberg

donderdag, 16 maart 2017

Zwembad de Bosberg in Swalmen is al bijna vijftien jaar een zwembad dat als stichting met vrijwilligers draait. De waardering hiervoor is groot vanwege de positieve reacties van de gasten en de vele uitverkiezingen als ‘mooiste buitenbad van Limburg’. Om de openstelling goed voort te zetten is het Zwembad de Bosberg op zoek naar meerdere ‘Vrijwillig badmeesters’. Mensen die gedurende een of enkele dagen per week in het zwemseizoen badmeester willen zijn in een team met meerdere badmeesters en toezichthouders.

De badmeester is het aanspreekpunt voor de badgasten. Je bent mede verantwoordelijk voor de veiligheid in het zwembad. Je houdt toezicht op de zwemvaardigheden en het gedrag van de zwembadgasten en bij gevaarlijke situaties treedt je actief op. Maar bovenal ben je de gastheer / gastvrouw waarbij de zwembadbezoekers zich prettig en veilig voelen.  We vragen de beschikbaarheid voor een dag per week in het zwemseizoen, goede gezondheid en basis-zwemvaardigheden. We bieden een professioneel opgezette maatwerkopleiding voor de situatie van Zwembad de Bosberg. Hierbij komen in 8 sessies ondermeer EHBO, BHV, reddend zwemmen en omgaan met publiek aan de orde.

Indien je interesse hebt of gewoon nadere informatie wenst kun je contact opnemen met voorzitter Frank Verkoijen via 06-15855159 of f.verkoijen@planet.nl. Ook is er informatie te vinden op www.zwembaddebosberg.nl.