Vrijwilligers VIP-feestavond 2016

maandag, 29 augustus 2016

feestavond-2016

Beste vrijwilliger,

Op zaterdag 10 september staat de jaarlijkse feestavond gepland voor ALLE vrijwilligers van Zwembad de Bosberg. Natuurlijk is een partner of introducée ook van harte welkom.

Vanaf de zijingang aan de Lanck is het mogelijk om vanaf 19.00 uur al een plekje zoeken voor auto of fiets, DUS DE NORMALE PARKEERPLAATS, waarna we van 19.15 uur tot 19.45 uur elkaar kunnen begroeten tijdens de welkomstdrankje. Vanaf 20.00 uur gaan we dan weer lekker van start en het belooft weer een leuke avond te worden. De entree is dus via de hoofdingang.

Een plekje reserveren voor deze feestavond kan bij de kassa van het zwembad of bij Van Heijster Kantoor/ Boekado.  Reserveringskosten zijn 10 euro, maar dit geld krijg je weer terug op de feestavond zelf.

Voor eten, drinken en entertainment zal uiteraard worden gezorgd en ben je deze avond in goede handen…maar we verklappen alleen het volgende: Lekker genieten, lachen, zingen en dansen (indien gewenst ) en…misschien weten we na 10 september eindelijk wie onze slimste vrijwilliger is.

Er is altijd een reden om WEL te komen! Zeker nu er speciaal voor dit feest persoonlijk vervoer kan worden geregeld. Het is namelijk mogelijk om voor 10 euro te worden gehaald en thuisgebracht. Betrouwbaar en discreet. Alleen halen of thuis brengen is ook mogelijk (dit kost dan 5 euro)…zoals gezegd: geen reden meer om dit feestje te missen.

Inschrijven/aanmelden kan tot en met 5 september 2016 (dit geldt ook voor het persoonlijk vervoer).

Graag tot ziens op zaterdag 10 september aanstaande.

Het comité vrijwilligersavond
“De Spetters”