Abonnement commissie

Algemeen
Sinds dit seizoen is een commissie actief om de abonnementen verkoop te organiseren. De commissie werkt in de winterperiode tot de abonnementen verkocht en afgeleverd zijn. Vergaderen gebeurt om de 2 tot 3 weken maar tussendoor wordt gewerkt aan de voorbereidingen. Dit varieert van technische ontwikkelingen bestuderen tot plannen van de verkoopdagen. Ook de publiciteit rondom de abonnementenverkoop wordt geregeld.

Werkzaamheden
Nadenken over het traject van begin tot eind. Zoeken naar alternatieven om bepaalde stappen te versimpelen. Uitwerken van nieuwe ideeen en testen of ze werken, bijvoorbeeld nieuwe software of andere manier van abonnementen maken.

De publicaties rondom de abonnementen verkoop worden ook in de commissie bedacht. De uitvoering wordt in nauwe samenwerking met leden van PR gedaan.

Voor de verkoopdagen wordt de planning en organisatie geregeld: hoeveel vrijwilligers nodig zijn, mensen benaderen, Hulpmiddelen regelen zoals computers, printers, cartridges enz.
Tijdens de verkoopdagen worden foto’s gemaakt, gegevens verwerkt inclusief het incasseren van de betalingen.
Na de verkoop wordt gezorgd dat abonnementen worden gemaakt en afgeleverd.

Werktijden
De vergaderingen duren tussen 1 en ongeveer 2 uur per keer. De meeste werkzaamheden tussen de vergaderingen in zijn afhankelijk van wat er te doen staat. Er wordt regelmatig gebeld en gemaild met de andere leden van de commissie.
Op de verkoopdagen kan in ploegen gewerkt worden bv van 9.00 tot 13.00u en van 13.00 tot 17.00u. Dit kan van jaar tot jaar anders zijn natuurlijk.