Zwembad de Bosberg is een zwembad voor alle zwemmers. De combinatie van het 50-meterbad, het instructiebad en het peuter- en kleuterbad, maakt de mogelijkheden ongekend. Veel zwemplezier!

Een zwembad voor de hele familie

De baden zijn verwarmd en zijn zo’n 25 graden Celsius. Naast de baden vind je ligweides waar je heerlijk kunt ontspannen, ook picknicken is een aanrader!

Instructiebad

instructiebadHet 90 centimeter diepe instructiebad is zeer geschikt voor de jongere zwemmers. Het bad beschikt dan ook over een glijbaan en waterattracties. Rondom dit bad zijn er diverse bankjes geplaatst vanwaar u een goed overzicht over de kinderen heeft.

Peuter- en kleuterbad

Het ondiepe peuter- en kleuterbad is bedoeld voor de allerkleinste zwemmers. Het bad is zeer geschikt voor de allerkleinsten waar zij samen met of veilig in het zicht van hun ouders kunnen zwemmen. Rondom het peuterbad is er namelijk een ruime ligweide voor ouders of verzorgers om zo dicht mogelijk bij de kleintjes te kunnen blijven. Zo kunt u ze goed in de gaten houden en met een gerust hart van de zon genieten.

50-meterbad

50-meterbadHet 50-meter wedstrijdbad beschikt over maarliefst zeven banen. Het bad is voorzien van wedstrijdstartblokken en is 1.20 tot 2.00 meter diep. Ook bij dit bad is er natuurlijk altijd een badmeester aanwezig voor noodgevallen.